Helt sikkert

Det er helt greit at du ikke tenker på oss. Det viktigste med jobben vår er nemlig å la deg gjøre dine ting – uten å skulle bekymre deg for sikkerheten. For den skal vi ivareta.

Som en offentlig godkjent vaktvirksomhet utfører vi alle vanlige vakt- og sikkerhetsoppdrag. Men som leverandør er vi nok ikke like tradisjonell, og satser mye på sunn fornuft og fleksibel service.

Bruk oss som vertskap, la oss passe på eiendom og verdier – eller ring når det skjer noe uforutsett.

Ordensvakter / Vektere

Du finner oss der folk samles eller går ut: På restauranter, nattklubber, barer og ski-sentre. Vi styrer adgangskontroll, publikumsservice og forefallende oppgaver på en profesjonell måte. Foreløpig er vi tilstede i Innlandet, men Trondheim står for tur.

Jobben er i utgangspunktet enkel; passe på at alle følger loven og at alle har det bra. Men det kan også være en krevende jobb til ugunstige tider – men like fullt nødvendig, viktig og givende.

Vil du ha blide folk som vertskap der du er? Har du lyst å jobbe med oss eller kjenner noen som vil? Tips oss, vi er alltid på jakt etter nye medarbeidere!

Arrangementer

Bruk oss på arrangementer og stunts. Du får godkjente vakter som løser alle oppgaver innen sikkerhet, billett-kontroll og håndtering av publikum. I tillegg løser vi alt av service-oppgaver.

I samarbeid med THEvent skaffer vi og organiserer rigg, utstyr, telt, sperringer, toaletter og alt annet som må på plass. Sammen lager vi gode planer for gjennomføringen, og fungerer som ditt vertskap utad. Vi setter opp i tide – og rydder vekk når det er ferdig.

Trenger du frivillige? Draug organiserer idrettslag, studenter og andre som tar serviceoppdrag, ryddejobber og alt som ikke krever sikkerhetsgodkjenning. Vi er klare for ditt neste arrangement!

Mobilt vakthold / patruljering

Har du eiendom, kjøretøy eller utstyr som burde besøkes, inspiseres eller følges med? En tomt eller bygninger som ligger utenfor allfarvei? Draug har uniformert vaktbil, og kan gjøre faste kontroller der du vil – når du vil.

Med en fleksibel stab og god tilstedeværelse kan vi raskt komme fram hvis en alarm utløses.

Mobil patruljering er like aktuelt for deg som har hytte som for deg som har næringsbygg, og er billigere enn du tror. Be om tilbud.