Skal du jobbe for oss kan gjerne ligge og sløve på plenen. Men ikke hele tiden…

Vi trenger medarbeidere innen SIKKERHET!

Draug skal bli Norges nye servicebyrå, og trenger alle som vil være med og bidra! I første omgang vokser vi på Sikkerhet i Innlandet.

Vi ser etter deg som er 25 + år, har vekterkurs, snakker godt norsk og gjerne har førerkort.Oppdrag er på forskjellige steder og med variert publikum, og egner seg godt for deg som er sosial, kan snakke med og trives blant folk.

Jobber innen sikkerhet har stor mangel på jenter, og vi oppfordrer deg (jente der ute) til å søke. Du vil bli godt mottatt, og vi skal gjøre vårt for å gi deg meningsfulle oppdrag.

Kjenner du noen som kan være interessert, tips oss.

Bli Frivillig

Som frivillig i Draug blir du del av et entusiastisk team av arbeidsvillige mennesker. Sammen løser vi små og store praktiske oppgaver. For privatpersoner, organisasjoner og virksomheter. Alltid for gode formål – og for noen som verdsetter det det du gjør.

Hos oss innser vi at selv frivillige skal ha noe igjen for innsatsen. Din tid er viktig, og vi setter pris på deg og det du bidrar med! Så selv om du ikke får lønn, får du – i tillegg til stor takknemlighet fra den du hjelper – også alltid noe helt håndfast fra oss og våre partnere. Du får delta på mye spennende og morsomt. Be om detaljer.