Vi arrangerer sammen med deg!

Trenger penger til reise, arrangement, uniformer eller utstyr? Draug skaffer oppdrag fra næringsliv og private, slik at dine medlemmer / utøvere kan skaffe inntekter på å løse konkrete behov i egen by eller eget nærmiljø. Slik kan dere tjene penger på å hjelpe andre.

Har du egne arrangementer, men mangler arbeidskraft? Vi stiller med folk – og kan organisere arrangementet sammen med deg. I Innlandet samarbeider vi med THEvent

Mulighetene er store. Lag din egen aksjonsdag, bestem dato/tid og velg selv formål (hva pengene skal gå til). Administrasjonen (faktura, kvittering, lønn, dokumentasjon og planlegging) tar vi oss av.

Mer spennende enn dopapir

Draug har klippekort, gavekort og abonnementer for private og næringsliv, se nettbutikken. Ved å selge gavekort får dere provisjon, og den som kjøper får velkommen hjelp. Bidrar dere også med arbeidsinnsats i verdien på kortet, kan dere mer enn doble inntekten. Be om detaljer.

Konseptet gir muligheter for nærhet til lokalmiljøet. Bli kjent med de som faktisk bryr seg; foreldre, naboer, støtteapparatet og alle i kulissene. Gi hjelp som betyr noe. Folk vil møte folk som tar seg tid

Med gavekort gir dere av egen TID, noe som verdsettes mye mer enn kakebokser og dopapir.

ZUNNY – litt sunnere

Snart kan både du og barna spise GOD (og litt sunnere) MAT når dere er på kamper og stevner.

Sammen med ernæringsfysiolog, restauranthuset Nord-Øst og et team av matglade arbeidere stiller vi med idrettsmat som faktisk er mat, og ikke bare boller og brus. Foreldre slipper kakestyret – og idrettsutøverne får i seg det de faktisk trenger.

Bestill mat, hent eller få det tilkjørt, og spis med god samvittighet. Både produksjon og emballasje har miljøfokus, og deler av inntektene går tilbake idretten. Endelig en setting der alle vinner!

Bli med og gjør ditt arrangement litt sunnere. Les mer på zunny.no