Skal du jobbe for oss kan gjerne ligge og sløve på plenen. Men ikke hele tiden… ENGLISH

Opp og hopp! ENGLISH

Draug skal bli Norges nye servicebyrå, og trenger alle som vil være med og bidra!

Vi trenger både frivillige og ansatte. Faktisk ser vi helst etter deg som er litt av begge deler; du som vil ha lønn for jobben du gjør-men som er villig til å jobbe noen timer uten lønn innimellom for å gi noen en bedre hverdag. Da gir du litt av din tid til noen som trenger det-og som setter pris på det.

Er du ikke interessert i å være frivillig, men kun ser etter en lønnet jobb så er det selvfølgelig helt greit. Vi leter etter nye oppdrag og arbeidsgivere hele tiden. Registrer deg, så skal vi gjøre vårt beste.
Vi skaffer oppdrag til pensjonister, studenter, skoleungdom og andre som vil fylle tiden med noe meningsfullt. Faste oppdrag-eller bare når kan. Du vet selv hva du har tid og helse til.

Bli Frivillig ENG

Som frivillig i Draug blir du del av et entusiastisk team av arbeidsvillige mennesker. Sammen løser vi små og store praktiske oppgaver. For privatpersoner, organisasjoner og virksomheter- og for det offentlige (samfunnet). Alltid for gode formål-og for noen som verdsetter det det du gjør.

Hos oss innser vi at selv frivillige skal ha noe igjen for innsatsen. Din tid er viktig, og vi setter pris på deg og det du bidrar med! Så selv om du ikke får lønn, får du-i tillegg til stor takknemlighet fra den du hjelper-også noe helt håndfast fra oss og våre partnere:

  • Draug Cap
  • Draug Bag
  • Hvit T-skjorte med teksten: I Love Dugnad
  • Helly Hansen Tech T-shirt m/logo
  • Helly Hansen Brugge Jakke, grå m/logo
  • Nøkkelknippe
  • Draug laminert ID-kort
  • Gavekort / rabatter hos partnere (be om detaljer)

Jobber du fast hver måned får du arbeidsattest, dekket mobil-abonnement, og vi spanderer 1 middag på deg hver måned, samt at du får delta på arrangementer og aktiviteter. For hver 10. time du jobber frivillig tjener du opp rettigheten til 1 time lønnet jobb. Be om detaljer.