Trygg. Der du er. Alltid. ENGLISH

Trygghetsalarmer og smart velferdsteknologi er endelig tilgjengelig for alle. En mobil alarm kan brukes av barn, ungdom, eldre og aktive, og er egnet som voldsalarm. Relevant for bedrifter og yrker der man jobber alene, i utsatte stillinger eller publikumsmottak-eller som sporingsenhet i bil (slik at du kan følge noen som kjører i jobben).

Våre mobile alarmer har GSM, innebygd GPS, og er utviklet og produsert i Norge. Enkle å bruke, lette å bære. 100 % pålitelige. Leveres med lader, nakkestropp og belteklips. Se nettbutikken for flere varianter av alarmer og andre smarte dingser.

Les mer

Får du ikke fra kommunen der du bor kan du få det fra oss. Les mer her

Safemate er en norsk leverandør av velferdsteknologi. Der valgt av mange kommuner (bl.a. Trondheim, Bergen, Skien, Drammen), og tilfredsstiller Helsedirektoratets anbefalinger til digital velferdsteknologi.

Felles for de mobile enhetene fra safemate er:

  • Brukervennlig
  • Lang batterilevetid
  • GSM og GPS; ingen installasjon
  • Virker alle steder med mobildekning
  • Krever ikke fasttelefon
  • Robust og sprutsikker
  • Portabel, lett og liten

Med innebygd SIM-kort, mikrofon og høyttaler fungerer den som en mobiltelefon. Den lar deg snakke med dine nærmeste, eller du kan settes over til en alarmsentral eller sentralbordet i din virksomhet. Ett trykk og enheten ringer opp inntil 4 valgfrie numre.

God tur!

En alarm som sitter fast i veggen gir ikke mye frihet. Vår alarm fungerer alle steder med mobildekning-i hele verden. På tur i marka, jobbreise eller lengre utenlandsopphold. Ta den med!

Gaveide

Safemate er perfekt som gave til noen du bryr deg om. Venner som skal reise ut i verden? Barn som er alene hjemme? Foreldre som bor et annet sted? Tenåring som skal på byen? En mobil alarm gir trygghet og forutsigbarhet.

Alarmsentral

Uansett hvor du er, så kan du velge å alltid være tilknyttet en døgnbemannet alarmsentral. Profesjonell medisinsk assistanse tar over når andre ikke er tilgjengelige. Som bruker kan du føle deg trygg. Som familie og pårørende gir det sjelefred å vite at dine nærmeste enkelt kan varsle om noe skulle skje.

MERK: Enheten fungerer selvsagt også uten tilknytning til en alarmsentral, da velger du selv hvem som skal varsles.